Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Fiat 500

E 24kwh|€2000,- subsidie|Stoelverwarming|Leer|Unieke kleur|

Prijs
15.950
289
Vakgarage Auto Douwes
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Zeer nette en goed onderhouden Fiat 500e. Voorzien van opties zoals; stoelverwarming, cruise control, multimedia en carkit ect. Deze auto valt onder de €2000,- subsidie regeling Voorwaarden Uzelf U bent een particulier. U heeft een geldig woonadres in Nederland. In de looptijd van SEPP kunt u één keer subsidie krijgen als u voldoet aan de voorwaarden. De koopovereenkomst U heeft een schriftelijke koopovereenkomst van de aankoop van de elektrische personenauto. Het autobedrijf waar u de auto kocht, heeft de RDW-erkenning 'Bedrijfsvoorraad'. De koopovereenkomst staat op uw naam: de naam van de subsidieaanvrager. De koopovereenkomst is gesloten op of na 1 januari 2023. De auto De auto is als elektrische personenauto geproduceerd. Hij mag niet zijn omgebouwd tot elektrische auto. De elektrische personenauto staat op of na 1 januari 2023 op uw naam in het kentekenregister. Hij stond eerder ook niet op naam van een persoon met hetzelfde woonadres. De 100% elektrische personenauto heeft een actieradius van minimaal 120 kilometer (WLTP gemeten). De oorspronkelijke nieuwprijs (catalogusprijs) van de elektrische personenauto was op de datum van 1e toelating minimaal € 12.000 en maximaal € 45.000. Deze prijs is inclusief btw, bpm en opties die de fabrikant of importeur aanbracht voor het kenteken is afgegeven. Controleer de catalogusprijs van uw gebruikte auto via de RDW-kentekencheck op de site van RDW. Zodra de auto is geleverd, zet u die op uw naam in het kentekenregister. Uw auto hoeft nog niet geleverd te zijn als u subsidie aanvraagt. ? De gekochte gebruikte elektrische personenauto staat minimaal 3 jaar op uw naam. Dit is gerekend vanaf de datum waarop de auto op uw naam kwam in het kentekenregister. We controleren regelmatig bij de RDW of de elektrische auto nog op uw naam staat in het kentekenregister. Verkoopt u de auto eerder dan de afgesproken 3 jaar? Dan meldt u dit aan ons en betaalt u (mogelijk) een deel van de subsidie terug. Wij zijn Vakgarage Auto Douwes. Sinds 1989 zijn wij het vertrouwde adres voor service, onderhoud, reparatie, onderdelen, accesoires en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Het betreft hier een scherpe 'Internet meeneemprijs' Wilt u de auto rijklaar hebben inclusief garantie dan is dat altijd mogelijk.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Financial lease

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions